PS4 VR, com enfonsar un bon producte amb un nefast posicionament

  • Llegit: 5583 vegades

En aquesta entrada us vull posar en la situació que he viscut darrerament i que considero un error garrafal de màrqueting, logística i publicitat d’una de les empreses punteres en el camp dels videojocs SONY, i la seva Playstation 4.

Personalment crec que es un error digne d‘estudiar-lo com a exemple en qualsevol carrera de màrqueting. Per tot això us en faig cinc cèntims.

Llegir més ...

Animació 3D, ens endinsem de ple en l'animació

  • Llegit: 6361 vegades

Llavors d’uns dies merescuts de descans tornem a engegar motors, tot i que sembla que la bateria està sense càrrega, per el dies que portem parats cool; no podem fer-vos esperar més! hem de començar! Aquest cop ho faré fent un resum del que ha estat la nova assignatura d’Animació 3D a la UOC. El resultat final ha estat immillorable, la millor nota possible: Matrícula; i la satisfacció personal d’haver donat tot el que podia!

Llegir més ...

Animació, una assignatura divertida!

  • Llegit: 6977 vegades

En aquesta entrada us vull parlar de l’assignatura d’Animació de la UOC i de com he aconseguit realitzar alguns dels moviments en les pràctiques. La veritat que ha estat molt entretingut tot i la quantitat d’hores dedicades! ;) He adjuntat els PDF amb les parts més tècniques per aquells que vulgueu aprofundir en com es realitzen els moviments en 3DMax i així no carregar la lectura del post.

Llegir més ...

Gràfics 3D, quin patir d'assignatura!

  • Llegit: 5924 vegades

Gràfics 3D ha estat fins ara el patiment més brutal com a assignatura en la UOC. La veritat és que en molts moments del semestre m’he plantejat deixar l’assignatura. La raó? Utilitzar un programa complex, poc intuïtiu i donat a penjar-se en el moment menys inesperat; 3D MAX.

Llegir més ...

Windows XP, ha mort?

  • Llegit: 6362 vegades

En aquesta entrada m’agradaria fer una mica de resum de com ha anat evolucionant el mon de l’informàtica des de que vaig instal·lar el meu primer Windows 95 (ara els més puretes estant fent dentetes pensant que ells ja treballaven amb MSDOS) :)

Fent una mica de resum històric podrem entendre què significa tot això de que Windows deixa de donar suport al Windows XP.

Llegir més ...

Imatge realitzada per Rosa Coronas al curs 2012Aprèn a treballar amb les eines bàsiques de Photoshop:seleccions, pinzells, capes, màscares... Un cop assimilades i amb l'experiència assolida de treballar amb diverses pràctiques et mouràs amb lleugeresa per l'entorn de treball d'aquest fabulós programa. Els curs busca aconseguir que l'alumne sigui capaç d'entendre en veure una creativitat quines eines el poden ajudar a aconseguir-ho. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS