PS4 VR, o com una mala campanya de màrqueting pot enfonsar un bon producte

  • Llegit: 410 vegades

http://www.wonderlandparty.it/bacon-writer-essays/ bacon writer essays En aquesta entrada us vull posar en la situació que he viscut darrerament i que considero un error garrafal de màrqueting, logística i publicitat d’una de les empreses punteres en el camp dels videojocs SONY, i la seva Playstation 4.

dust bowl research paper

teen homework help in social studies Personalment crec que es un error digne d‘estudiar-lo com a exemple en qualsevol carrera de màrqueting. Per tot això us en faig cinc cèntims.

http://www.stemcellslab.net/ivf-homework-help/ ivf homework help
Llegir més ...

Animació 3D, ens endinsem de ple en l'animació

  • Llegit: 1282 vegades

http://vcc.org.nz/how-to-write-a-good-application-essay-argumentative/ how to write a good application essay argumentative Llavors d’uns dies merescuts de descans tornem a engegar motors, tot i que sembla que la bateria està sense càrrega, per el dies que portem parats cool; no podem fer-vos esperar més! hem de començar! Aquest cop ho faré fent un resum del que ha estat la nova assignatura d’Animació 3D a la UOC. El resultat final ha estat immillorable, la millor nota possible: Matrícula; i la satisfacció personal d’haver donat tot el que podia!

Need Help Writing My Business Plan
Llegir més ...

Animació, una assignatura divertida!

  • Llegit: 2091 vegades

custom resume writers brisbane En aquesta entrada us vull parlar de l’assignatura d’Animació de la UOC i de com he aconseguit realitzar alguns dels moviments en les pràctiques. La veritat que ha estat molt entretingut tot i la quantitat d’hores dedicades! ;) He adjuntat els PDF amb les parts més tècniques per aquells que vulgueu aprofundir en com es realitzen els moviments en 3DMax i així no carregar la lectura del post.

http://www.blacksheep-igloo.com/education-goals-essay/ Education Goals Essay
Llegir més ...

Resum d'assignatures de programació del Grau Multimèdia

  • Llegit: 4484 vegades

http://www.falydelaferiaalrocio.com/custom-presentation-writing/ custom presentation writing Aquest any finalitzarem la darrera assignatura de programació del grau multimèdia, de fet ja he de tirar d’assignatures opcionals com la cursada el darrer semestre (programació web avançada) posat que les bàsiques estan fulminades i amb la millor nota possible ;)

Dissertation Qualitative Study
Llegir més ...

Windows XP, ha mort?

  • Llegit: 2797 vegades

dissertation writing in uk En aquesta entrada m’agradaria fer una mica de resum de com ha anat evolucionant el mon de l’informàtica des de que vaig instal·lar el meu primer Windows 95 (ara els més puretes estant fent dentetes pensant que ells ja treballaven amb MSDOS) :)

http://www.pedijatrija.org/?self-assigned-ip-address-mac-ethernet self assigned ip address mac ethernet Fent una mica de resum històric podrem entendre què significa tot això de que Windows deixa de donar suport al Windows XP.

Llegir més ...

http://maximavoltagem.net/pay-for-some-one-to-do-original-essay/ pay for some one to do original essay Imatge realitzada per Rosa Coronas al curs 2012Aprèn a treballar amb les eines bàsiques de Photoshop:seleccions, pinzells, capes, màscares... Un cop assimilades i amb l'experiència assolida de treballar amb diverses pràctiques et mouràs amb lleugeresa per l'entorn de treball d'aquest fabulós programa. Els curs busca aconseguir que l'alumne sigui capaç d'entendre en veure una creativitat quines eines el poden ajudar a aconseguir-ho. 

Llegir més ...

http://mystically.fr/legal-writing-service/ legal writing service En aquest curs veurem com completar les eines bàsiques d'ofimàtica (Word i Excel) amb el divertit Power Point. Per relaxar una mica les classes del full de càlcul s'acaba el curs d'ofimàtica realitzant una divertida presentació amb aquesta versàtil eina d'animació. S'introdueix a l'alumne en el mon dels efectes d'animació (entrades, sortides, moviments...) així com el tractament de transicions entre diapositives i els efectes de temps avançats.

Llegir més ...

http://gccwines.com/history-assignment-help/ history assignment help En aquest curs derivat del curs d'ofimàtica aprendrem a treballar amb el full de càlcul Excel. Com és habitual treballarem amb difrenets versions del programari de manera que l'usuari es familiaritzi amb l'entorn de treball. L'objectiu és aconseguir que aquest canvi en el programari no sigui un obstacle per a la realització de les tasques. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS