Vídeo, l'assignatura de la UOC i el treball amb Premiere.

Hola a tots! ReparamiPC estrena Blog. La idea i l’objectiu d’aquest blog és que no es perdin en l’oblit alguns experiments que realitzem al taller, així com les pràctiques resultants de la carrera Multimèdia que estic cursant a la UOC.

 Em faig vell, ja no tinc capacitat de recordar tot el que faig. Un cop passen els mesos deixo aparcats alguns projectes o simplement esborro de la meva memòria RAM... cóm havia fet allò?...

Per això permeteu-me agafar alguns apunts, potser més personals i amb comentaris potser més privats que destinats al públic. Però... per que no fer-ho públic? Igual a algú li pot interessar, no?

Doncs som-hi! Aquí va el primer apunt:

Avui us vull parlar de l’assignatura de Vídeo. Resultat final amb nota immillorable (Matrícula d’Hornor) i el més important: reconeixement per part del professor! Em demanen escriure un article per la revista del grau Multimèdia, Mosaic. Quan surti publicat ja us avisaré!

En aquesta assignatura hem parlat de tot el rellevant a la filmació, preses, tipus d'objectius/òptiques, il·luminació/color, composició de plans, moviments de càmera, formats ... i del funcionament del programa per excel·lència Premiere, d’Adobe.

loveANDfriend (anunci - UOC) from davidov on Vimeo.

Us adjunto el vídeo final per que pugueu veure com ha quedat tot després de 4 mesos de treball amb l’assignatura i 3 projectes previs. Resultat final en el que se’ns demana realitzar un anunci d’algun producte/servei inexistent.

Les preses estan totes agafades amb la càmera de l’iphone 4S.

També us adjunto la imatge final del projecte de premiere així com l’accés al canal de Vimeo per que veieu altres vídeos fruits de l’assignatura.

Per cert! no deixeu de visitar el canal de ReparamiPC a Youtube on podeu seguir vídeo tutorials de tot el que fem!!!! www.youtube.com/wwwreparamipccom

Espero que us agradi!

Darrera modificació elDissabte, 29 Març 2014 14:01